Business Information Management Advanced (BIMA)


Cursus



AanbiederGetronics Consulting Educational Services
Kosten€ 2.128,00
Meer informatie over Getronics Consulting Educational Services


Bekijk meer informatie | Inschrijven
Omschrijving
De theorie wordt toegepast in een aantal aan de praktijk gerelateerde opdrachten waarin de concepten concreet worden gemaakt. Daarnaast biedt de training volop ruimte voor reflectie op de praktijk. In de opdrachten worden de verschillende aspecten toegelicht.

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Business Information Management
  • Gebruiksbeheer
  • Functionaliteitenbeheer
  • Wijzigingenbeheer


Het gaat voornamelijk om de BiSL-processen op uitvoerend niveau, waarbij richting wordt gegeven aan de doorontwikkeling van de bestaande informatievoorziening van de organisatie.

Bestemd voor
Als voorkennis voor deze training wordt de training BiSL Foundation sterk aanbevolen. U heeft enige jaren werkervaring met informatievoorziening van de organisatie op uitvoerend niveau en functioneel beheer.

U bent een professional die een rol heeft bij de informatievoorziening van de organisatie op uitvoerend vlak en functioneel-beheerniveau. Deze training is van belang voor iedereen die actief is op het gebied van business information management. Voorbeelden zijn: functioneel beheerder, superuser, acceptatietester, gegevensbeheerder en informatie-analisten met operationele taken.

Programma
Vier niet aaneengesloten dagen (twee blokken van twee dagen). Tussen de twee blokken verwachten wij dat u 8 uur tijd reserveert voor het uitvoeren van een verplichte praktijkopdracht, die deel uitmaakt van deze training. Begeleiding vindt plaats onder andere door de trainer.

Minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers.

Sprekers
  • SD van der Leede




Bekijk meer informatie | Inschrijven


Dit onderdeel wordt mede mogelijk gemaakt door Educa.nl - Ontwikkel jezelf.